Sågning: Pepsis nya burkar

Om ryktena är sanna så ska Pepsi nu lansera sin nya logga och grafiska profil. Tydligen ska den nya loggan representera ett leende. Leendet ska även vara olika stort på Pepsi light, Pepsi och Pepsi Max... Hm, jag tycker loggan ser ful och nästan lite amatörmässig ut och det här med att den ska likna ett leende känns bara överflödigt och är ingenting jag tror folk kommer associera till. I och med detta blir det även nya burkar och flaskor.

Förpackningarna tycker jag är ett stort steg tillbaka! Jag antar att meningen är att de ska se avskalade och stilrena ut men jag tycker de ser opersonliga och omoderna ut. Typografin tycker jag är fruktansvärd! De känns inte alls inbjudande och man blir inte sugen på att dricka läsk när man ser dem. Nä Pepsi, det här tror jag är ett stort misstag! Vad tycker ni om den nya designen?