Du bestämmer utseendet på lådvinet!

Vintillverkaren Primewine lanserar i vår ett nytt lådvin och nu låter dem på sin hemsida konsumenterna själva bestämma utseendet på förpackningen. Man får rösta på tre favoriter utifrån 16 designförslag gjorda av byråerna Motherland, Syre, TBK och Carlsöö & Co. Röstingen är inte en tävling för konsumenterna utan bara ett sätt för oss att vara med och påverka.

Rösta här!

Jag tycker idén med att låta konsumenterna vara med och bestämma är jättebra, känns modert och gör företaget mer transparant. Tyvärr tyckte jag inte att något av förslagen var särskilt tilltalande. Kändes tråkiga, opersonliga och konventionella.

3_small.jpg6_small.jpg
Dessa två ser ut som förpackningarna till nåt typ utav dataprogram, finns inget med de här lådorna som gör att jag blir sugen på vin, mer att jobba i Excel...

2_small.jpg12_small.jpg
De här två känns det som man har sett tusen gånger förut..

13_small.jpg
Den här tyckte jag bara var rent av ful!

Tyckte som sagt inte att det var nån låda som kändes så där klockren, men om jag blir tvungen att välja en så får det bli denna:
4_small.jpg