Ok, jag har bestämt mig!

Jag lovade ju att återkomma när jag hade bestämt mig för vad jag tyckte om Friggs nya Eco Chic te.

Det som tilltalade mig i början, det lekfulla uttrycket och mysiga färgerna är fortfarande något jag tycker om. Jag tycker förpackningarna är fina och dekorartiva MEN i försäljningssynpunkt och som varumärkesbärare så ger jag tummen ner. Friggs har helt tappat sitt eget varumärke och jag tycker inte dessa gullliga lådor får mig att bli sugen på te. Jag skulle hellre köpa dem om det var doftljus, tvål eller nån slags hudvårdsprodukt. Sen håller jag helt med kommentaren jag fick att det är larvig att Friggs profilerar sig på egnelska helt plötslig. Även det gör att man tappar bort Friggs som varumärke.

Så ja, jag är konservartiv och tycker att te ska se ut som te. Därmed inte sagt att det behöver vara fult och tråkigt. Kolla bara dessa underbara förpackningar från Ceremonies Teas. De visar att man kan använda starka färger, fina mönster och annorlunda material och ändå behålla den där mysiga och murriga känslan av te och värme. Jag kan nästan känna doften...

ceremonie1.jpgcereminie2.jpgceremonies3.jpg