Mer te...

Ok, det här har officiellt blivit en teblogg! Bara ett inlägg till, jag looovar, Sen ska jag skriva om andra förpackningar än te!

Ville bara visa ett exempel där man precis som Friggs har använt lite "fel" grafiskt formspråk vad gäller te, men där man ändå tar hem den klassiska te-känslan i och med material- och förpackningsvalen!

Det här temärket heter Rare Tea Company och förpackningarna har en diskret retrokänsla med svala färger och återhållsamt grafiskt manér vilket är ganska ovanligt bland teförpackningar som ofta har "murriga" och varma färger och snirkliga former. ÄNDÅ blir jag sugen på te när jag ser dem, inte bara för att de är otroligt snygga utan för att de använder sig av klassiska plåtrburkar och foliepåsar. Rigtigt fint! Friggs har en del att lära!

Så, nu ska jag sluta snöa in på te och skaffa mig ett liv!

Bild 5.pngBild 6.png