Ny förpackning för Oatly

Såg att Oatly har uppdaterat sina förpackningar. Inte en dag för tidigt tycker jag, de förra var ritkigt tråkiga och inte särskilt aptitliga. Vilket tyvärr ofta är fallet när det kommer till "allergi"-mat:

Före:
gammal oatly2.jpg

Efter:
sortimentsbild.jpg
Helt klart en förbättring! MEN (alltid ett men) jag tycker helhetsintrycket känns spretigt, alla de olika produkterna håller inte ihop. Jag gillar verkligen de svarta förpackningarna, snyggt med den vita texten som ger lite "griffeltavla-känsla" och smarriga bilder. Men den bruna förpackningen med ett handavtryck (i choklad antar jag men ser mest ut som lera) ser rätt äcklig ut och har brun text istället för vit. Och varför har den gröna förpackningen helt plötsligt en illustrerad bild när alla andra har fina foton? Och vad är det för läskigt ansikte på den blåa lilla? Tycker de kunde hållt ihop konceptet lite bättre, men som sagt; de svarta är riktigt fina!
oatly.jpg