Mjölkpaket med regionaldesign

Jag som bor i Stockholm dricker ju oftast mjölk från Arla, förpackad i den klassiska randiga tetran. I Mellansverige och södra Norrland dricker man mjölk från Milko. Mejeriet har nu redesignat sina mjölkförpackningar och gett dem regional karaktär och ett mer "kärleksfullt" uttryck. Detta för att visa deras nya satsning där all mjölk ska komma från mjölkbönder i landskapet, budskapet är "kärlek är närhet". Förpackningarna är skapade av reklambyrån United Power i Falun.

Mjölk från Hälsingland, Jämtland, Ångermanland och Medelpad:
Bild 3.png

Mjölk från Dalarna:
Bild 14.png

Mjölk från Värmland:
Bild 2.png

Formgivningen är kanske inget att jubla för men heller inte jätteful. Däremot tycker jag det är kul att de låter hela förpackningen upptas av budskapet, förpackningen ÄR budskapet, modigt och annorlunda i mejerihyllan!