Ännu ett designsamarbete

Nu kör Coca Cola ett nytt samarbet med en modedesigner. Den här gången är det modeskaparen Ashley Isham från Singapore som får äran att sätta sin personliga touch på förpackningarna. Över 100 000 cola light flaskor och burkar kommer Ashley design att sitta på. Detta för att dra uppmärksamhet till Audi Fashion Festival som hålls i Singapore i maj. Andra modeskapare som tidigare gsamarbetat med Cocoa Cola är bland annat Roberto Cavalli, Mathew Williamson och Manolo Blahnik.

Bild 1.png

Bild 2.png

Jag tycker diamanterna/pärlorna skapar ett jättefin mönster och får mig verkligen att tänka på mode. Skulle absolut kunna se detta på ett tyg. Tyvärr tycker jag inte att det gör sig jättebra på en colaflaska tillsammans med loggan och annan text, det blir mest rörigt. Tror nog det hade gett ett ännu häftigare intryck om mönstret fått täcka hela flaskan. Men det var nog inget alternativ för ett jättevarumärke som Coca Cola...