Självlysande och rörliga flaskor!

Ballantines går verkligen All In med sin nya flaska: en självlysande equalizer på framsidan av flaskan som rör sig i takt med musiken! Equalizern drivs av batterier och hela etiketten är ljudkänslig.

Whiskymärket Ballantine går verkligen All In med sina nya flaskor; de kör med självlysande equalizer på framsidan av flaskan som ger utslag på musiken runt omkring. Equalizern drivs av batterier och hela etiketten är ljudkänslig.

Detta är som vanligt en begränsad upplaga på 20 000 flaskor som bara kommer att säljas i barer.

Jag tycker flaskorna är rätt fula med det är kul att man vågat ta ut svängarna ordentligt och testa nya material och funktioner. och det ser ju riktigt häftigt utt när det står ett lass såna här flaskor i baren!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mzHJ3eWW_DQ[/youtube]