ACO's nya förpackningar

ACO's hudvårdsmärke Cliniderm har fått nya förpackningar (bara jag som tycker att de just fick nya?). Bakom designen står byrån Silver. Så här beskriver de den nya formgivningen: "Designen ska ha ett nordiskt modernt och stilrent uttryck och kommunicera effekt och premium. Designen är rättfram och enkel med inslag av kosmetiska pastellfärger."

Personligen tycker jag inte alls de nya förpackningarna utstrålar premium! De känns mer som nåt billigt, lite okänt märke man köper på supermarket utomlands. Jag tycker faktiskt förpackingarna var finare förut, både modernare och roligare. De hade ett eget uttryck, nu försvinner de i mängden. Det enda som känns som en förbättring är att de är mer enhetliga. Sedan gillar jag att man tryckt på insidan av ytterförpackningen, det känns påkostat!

Cliniderms nya:

Bild 14.png

Cliniderms gamla:
Bild 13.png
Bild 15.png