Såklart!

IMG-1711895357IMG-728017848 Skärmavbild 2011-05-19 kl. 15.55.27

IMG-2074914245

Har tänkt skriva om de här förpackningarna länge nu men bara inte kommit mig för. Men nu såg jag att de vann månadens design i resumé och då är det verkligen dags! Jag blev glad när jag såg Såklart i butiken! Klimatsmarta produkter med tråkigt innehåll men med en trivsam och rolig design. De sticker verkligen ut i sitt segment med sin fina typografi och lekfulla uttryck. "En stor del i konceptet är att göra vanligtvis tråkiga saker som till exempel diskmedel glada, roliga och att våga överraska. Här kan ju designen göra stor nytta att öka användningen av miljövänliga produkter. Man ska bli glad när man köper klimatsmart" säger Marie Wollbeck, creativ director på byrån Bas Brand Identity som ligger bakom formgivningen. Jag tycker verkligen de har lyckats, man BLIR glad av de här förpackningarna!