Före och Efter

Länge sedan jag körde en Före/Efter! Hittade denna dressing av märket Bolthouse på Hamblidesign och tyckte den kunde vara kul att titta lite närmre på:

Första reaktionen jag fick; loggan. Den är inte utbytt. Synd, för den är rätt ful. Men de har i alla fall tagit bort den hemska vita outlinen runt "Bolthouse".

Dispositionen av ytan tycker jag är bättre nu, ser mer cleant och välordnat ut nu när bilden är överst. Finare och fräshare stilleben av grönsakerna också.

Helt klart finare typografi (Typsnittet för Classic Ranch som var innan var ju inte vackert). Däremot vet jag inte riktigt om jag gillar att det är en vit etikett nu, tyckte nästan det var finare med transparent så man såg mer av dressingen.

Vad jag inte gillar med den nya etiketten är de fula stämplarna/splasharna för NEW och 45 Caloires, de känns onödigt skrikiga.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att de lyckats göra en förpackning fräschare med finare bilder och typografi men ändå behållit igenkänningen av den gamla flaskan. Förpackningen är fortfarande rätt trist och typiskt amerikansk i mina ögon, men helt klart en förbättring sedan tidigare!