En utmaning!

Jag fick en bloggutmaningen av Marcus som har bloggen Markusbiblioteket. Jag ska lista 8 fakta om mig själv och sen skicka vidare utmaningen till fyra andra bloggar jag läser. Självklart accepterade jag utmaningen! De bloggar jag valt att skicka vidare till är: Nina Åkestam, Darling ThingsHusligheter och White Trash of the Day Så,  här har ni dem, 8 fakta om förpackningsnörden Ylva:

1. Det tar ofta väldigt lång tid för mig att handla. Jag går runt och tittar på alla förpackningar i hyllorna; hur de är tryckta, om det finns några nyheter, om nån förpackning har ändrats etc. Mycket jobbigt för den som är med mig eller som väntar på middag hemma :)

2. Jag har pluggat förpackningsdesign i 2 år, och det var då mitt nörderi började på allvar.

3. Jag KAN inte välja EN favoritförpackning! Det finns så många fina, smarta, vackra och intressanta förpackningar. Men en som jag alltid tyckt är lite extra speciell är äggkartongen. Ägg är ju bland det svåraste att förpacka och jag tycker att det här är en fantastisk smart anordning!

4. När jag är ute och reser älskar jag att gå in på apotek. Där finns det många roliga förpackningar med skumt innehåll och olika i alla länder. Favoriten är såklart mega apoteken i USA, där kan jag gå runt i timmar!

5. Ibland får jag mail där folk vill att jag ska vara lite mer personlig i bloggen, så fyra sista fakta tänkte jag ska handla lite mer om om mig som person. Kan väl börja med att berätta att jag är EXTREMT virrig! Har haft säkert 50 mobiler, då jag alltid tappar bort dem, samma sak med nycklar och kontokort. Jobbar på det...

6. Jag bor på Södermalm i Stockholm och här är jag också uppväxt. Har även bott ett år i Florens, Italien men pratar förskräckligt dålig italienska!

7. Jag har bott i en före detta bordell. Japp, det är sant. Ett kollektiv i en källarlokal på Kungsholmen. Supermysigt!

8. Jag hatar att prata i telefon och svarar väldigt sällan när det ringer. Tacka vet jag sms!

Så, nu vet ni lite mer om mig! Avslutar med en bild på en av mina favoritförpackningar för tillfället: