Annas pepparkakor i ny kostym

En svensk klassiker har fått uppdaterade förpackningar. Det är byrån Nine som fått det prestigefulla uppdraget att piffa upp en gammal goding. De har tagit fasta på tradition och det faktum att kakorna funnits sen 1929 och det märks i designen. Jag tycker de lyckats riktigt bra! De har tagit den senaste designen och fräshat upp ordentligt. Bilden på "Mor Anna" har man behållit men den blir finare och mer subtil i vitt. Äntligen har de skrotat den fula Anna-loggan och fått in namnet med resten av typografin vilket verkligen gör att designen känns mer sammanhållen och helgjuten. Det lilla fönstret utstansat i pepparkaksform tycker jag är en rolig detalj och även det fina köks-mönstret gör designen mer lekfull. Allt som allt tycker jag det är en jättebra make-over på en folkkär produkt!