En annan historia

Antar att det inte undgått nån att HM äntligen lanserat sitt nya koncept & Other Stories. Än så länge bara som webbshop i Sverige, men jag hoppas på en fysisk butik snart! Det finns mycket fina kläder och accessoarer men jag spanade såklart direkt in förpackningarna. Och visst fanns det finingar även där! Bland annat har dom produkter från Lilla Bruket och Wash with Joe, som ju har fina förpackningar, men det jag fastande för var & Other Stories egna skönhetsprodukter.

Elegant hur de kombinerat svartvita etiketter, med en kraftig och klassisk typografi, med  lite slarviga "färgfläckar" i klara färger som matchar den lite blekare produktfärgen. Sparsmakat utan att vara tråkigt. Väldigt snyggt och rätt i tiden tycker jag! Känns som dom inspirerats lite av en annan gammal favoritförpackning; Bonnards fina macarons:

Bilder: Anagrama