Paolo Roberto goes Förpackad

Känns sjukt otippat att jag skulle skriva ett inlägg om gamle före detta boxaren/skådisen/programledaren Paolo Roberto men när jag såg dessa knallgula förpackningar i butiken var jag bara tvungen att kolla en extra gång! Och det visade sig vara Paolo Robertos nylanserade pasta- och såsmärke PAOLO. Spännande!

Tydligen är designen inspirerad av ett så kallat mästarbälte som finns inom boxningen. Detta var inte något jag såg, men bälte eller ej, jag älskar dessa förpackningar! Underbar gul färg med varma härliga komplementsfärger som verkligen får förpackningarna att stå ut i hyllan. Och när man kommer närmare ser man alla hantverksmässiga detaljer i designen och framförallt känner man det härliga materialet! Det är FibreForm®, som är en slags pappermassa som går att forma på många olika sätt, och här har man skapat känslan av präglingar vilket verkligen förhöjer känslan och gör förpackningen mer påkostad.

Så ja, det blev ett inlägg om Paolo, och hans finfina förpackningar. Har ingen aning om hur pastan smakar men om den är lika god som förpackningen är fin så förtjänar han all kredd han kan få!

Bilder: TheDieline