Inte alltid snäll...

Nu tycker jag att jag har varit lite väl snäll här på bloggen ett tag! Länge sedan jag gjorde en ordentlig sågning. Men så dök de här Ukrainska sås och- kryddförpackningarna upp och jag kunde inte låta bli att skriva några (inte så snälla) rader!

För det första: Vad är grejen med den här poserande kocken (tydligenWorld Master Chef) Hector Jimenez-Bravo? Varför har de gjort så överdrivna bilder? Det blir ju bara komiskt när han sniffar, smakar och försöker se förförisk (?) ut.

För det andra: Alldeles för överstylade matbilder! Det är kryddblandningar, antar att målgruppen är vanligt folk som inte orkar komma på egna kryddblandningar eller såser utan köper en färdiga. Alltså behöver inte maten se ut som den är upplagd på en femstjärnig Michelinkrog. Lite vardagligare bilder hade varit trevligt.

För det tredje: Vad är det för gryta som flyger uppe i högra hörnet?

För det fjärde: Är inte Mr Hector lite lik Chuck Bass i Gossip Girl!?

Chuck? Or Hector?

Källa