Parfymflaskor så tjusiga att de hamnar på museum

Den japanske designern Tokujin Yoshioka har skapat två mycket exklusiva parfymflaskor för Cartier, en av världens mes anrika juvelerare. Parfymen heter Moon Fragment och varje flaska har en diamant i sig! Flaskorna designades för en utställning på Tokyo National Museum som heter "Story of..." och visar minnen av Cartiers olika smycken.

Så här säger Tokujin Yoshioka själv om flaskorna:

"The perfume bottle named “Moon Fragment” is a piece that I designed based on my vision of the future of Cartier, and was created through a fusion with the “Story of…” fragrance that was specially blended by a Cartier Paris perfumer. A single diamond, sparkling inside the bottle that itself emits a truly moonlike transparence, adds a poignant fragrance to the memories of Cartier’s history. I hope that the stories of Cartier, the memories of the viewers, and the world of fantasy suggested, along with this fragrance, will be engraved on people’s minds, while, with the memories of eternal beauty in their hearts, the “stories” of this exhibition will be woven into the future."