Lilly's Eco Clean

Har ni hört  talas om Lilly's Eco Clean? Det hade faktiskt inte jag tills för några dagar sedan, men när jag såg en förpackning på en blogg blev jag såklart nyfiken! Lillys Eco Clean startades av en kvinna från Finland, men drivs nu från Irland. Lilly's erbjuder alternativ till traditionella städprodukter som är lika effektiva, doftar gott och samtidigt är snälla mot miljön. Och framförallt; de har mycket finare förpackningar än de flesta andra!

Tycker det är jättebra med så tydliga etiketter på städprodukter, de starka färgerna gör det lätt att veta vilken produkt som är vilken i städskåpet. Också skönt med en stor och tydlig text, inte för mycket information utan rent och tydligt. Kanske inte det finaste jag sett rent typografiskt men helt klart snyggt för att vara i städsegmentet!

Jag har ju tidigare skrivit om B.E.E och JR Watkins som också erbjuder fint förpackade och ekologiska städprodukter, men det är ju lite jobbigt att behöva åka ända till USA eller Nya Zeeland för att köpa dem. Bra då att Lilly's Eco Clean säljs i Sverige! Till exempel här