Zzzzzzz

Ja, nyheten om att Filippa K lanserar ett tvättmedel har ju cirkulerat ett tag på nätet och jag känner så klart att den här bloggen också måste skriva om det, det är ju ändå förpackningar för guds skull! Filippa K har alltså tillsammans med Tangent GC, som gör miljövänlig tvättvård, tagit fram ett tvättmedel som ska hjälpa plagg att hålla sig fina och fräsha.

Som ni kanske redan gissat av rubriken så är jag inte jättepeppad. Inte så att de är fula, tvärtom det är snyggt och prydligt precis i Tangents vanliga stil. I tvätmedel-segementet är ju det här snyggare än 99% av de andra varor som finns just nu! Så, visst det här är en snygg produkt som du kan ha framme hemma utan att skämmas (lite som Lilla Bruket, Byredo eller alla andra "högstatus" förpackningar vi ser i inredningsreportage och bloggar). Men... börjar vi inte tröttna på den här apotekar-looken nu? Känns som vi sett precis den här förpackningen tusen gånger tidigare. Filippa K's kläder har väl aldrig varit kända för att sticka ut, det är ju rätt stilrent och slätstruket, precis som denna. Men jag tycker det är synd att en av Sveriges största modeskapare inte gör något mer unikt och mer banbrytande. Jag tror  att kvoten för bruna medicinflaskor vi vill ha hemma snart är fylld. Eller så är det bara jag som är en nördig förpackningspessimist som ständigt letar nyheter :)