Ännu mera tvättmedel!

För ett tag sedans skrev jag ju om Filippa K's samarbete med tvättmedelstillverkaren Tangent GC, och deras stilrena men lite tråkiga flaskor. Att göra just tvättmedel i lite mer innovativa förpackningar än gamla hederliga Via eller Ariel verkar vara inne just nu, och det känns ju väldigt roligt! Hittade dessa svartvita sköningar som jag tycker mycket mer om än Filippa K's lite småtråkiga apotekarflaskor:

Tvättmedlet heter L'eaundry och även dessa känns inspirerade av apotekarflaskor men här har man valt att inte köra det klassiska bruna och även lagt till en illustrerad form (japp, de starka formerna lever kvar) av en parfymflaska för att förstärka budskapet som är "luxury laundry detergent that smells and looks like a high-class perfume. To treat your second skin like your first." Älskar att man även gjort typografin på baksidan i samma form! Det här tvättmedlet vill jag ha!