Gott Nytt år!

2015 är här! Känner mig peppad inför det nya året, hoppas kunna leverera massa fina, roliga och inspirerande förpackningar även i år. Det största inom förpackningar 2014 måste nog vara fortsättningen på succékampanjen där Coca Cola bytte ut sin logga mot namn på sina 50-centilitersflaskor. I år kunde 8 av 10 svenskar hitta sitt namn på en Coca Cola etikett! Tänk att en sån liten sak kan ha sån genomslagskraft. Bilder där folk dricker ur en flaska med sitt namn, eller köpt en åt en vän har setts på sociala medier världen över och Coca Cola har tagit nya marknadsandelar och ökat sin försäljning avsevärt. Kul tycker jag, för det visar hur stor roll förpackningen kan ha i marknadsföring och försäljning!

Gott nytt år kära läsare, tack för att ni följer min nördiga lilla blogg. Skriv gärna och berätta om det är nåt speciellt ni vill läsa om i år, något ni saknat eller något ni tycker jag skriver för mycket om? Har gått igenom året i min blogg och försökt hitta en favoritförpackning, men det har varit svårt, 2014 har bjudit på många pärlor! Så i nästa inlägg har jag valt ut mina topp 10 förpackningar 2014.