Keep it simple i jul

Det lackar mot jul, äntligen! Jag älskar verkligen julen, skulle helst vilja börja julpynta i slutet av September. Att ge bort fint inslagna julklappar är viktigt för mig, ibland nästan viktigare än vad som ligger inuti paketet :) Men då jag jobbar med och bloggar om förpackningar får jag alltid sån prestationsångest (löjligt jag vet) och tror att alla förväntar sig nåt storslaget. Detta resulterar oftast i att jag skjuter upp inslagningen till natten innan julafton när jag har tusen andra grejer att fixa, och så blir det ändå inte så där fint som jag hade tänkt. Men i år har jag hittat den perfekta inslagnings-inspirationen! Tror faktiskt jag snor den här idén rakt av:

Simple christmas wrapping idea @forpackad

Här behövs ju bara brunt papper, svart färg och en pensel! Och ur ett hållbarhetsperspektiv är det ju också skönt att inte öka på sopberget med snören och band och etiketter. Ett litet jultips från mig! 

Hittade bilden på Pinterest men kan tyvärr inte hitta källan :(