Italien möter Australien i denna snygga Aperitivo

Sofi Spriz at Förpackad.jpg

Sofi är en ny alkoholdryck från Australien, som beskrivs som en Australiensisk twist på den klassiska Italienska Spritzen. Kanske ett alternativ till den hypade Aperol Sprizen som druckits flitigt i sommar?

Jag tycker denna flaska är otroligt fin i all sin enkelhet. Den är modern men andas samtidigt Medelhavet och känns som en avskalad version av klassiska gamla italienska sprit-flaskor som Martini. Den blå färgen kontrasterar snyggt mot det rosa innehållet och hela intrycket känns otroligt fräscht och lyxigt. Gillar verkligen att man lagt en glansig lack på loggan, det gör att den står ut ännu mer mot det matta, vita pappret i etiketten. Extra plus också för den gulliga lilla illustrationen/ikonen på halsen. Detta är verkligen en förpackning som lyfter innehållet och jag blir törstig bara av att titta på bilderna!

Byrån bakom är Squad Ink