Prideförpackning

haryy_shave_pride.jpg

Prideveckan är över för i år i Stockholm. Var ni där? Lagom till att festen är slut hittade jag typiskt nog en väldigt fin förpackning i Pride-tema som jag såklart vill visa er! Jag har ju tidigare skrivit om prenumerationstjänster för rakhyvlar där förpackningarna var väldigt tydligt “manliga” eller “kvinnliga”, men Shave With Pride boxen från Harry’s är verkligen befriande könsneutral utan att på något sätt vara ful eller tråkig!

Illustrationerna, som hyllar mångfalden inom hbtq, är gjorda av den spanska konstnären José Antonio Roda och alla intäkter från försäljningen av boxen går till Albert Kennedy Trust, en organisation som stöttar och hjälper hbtq-personer att leva i säkerhet.

Så fin låda, en perfekt present till nån som rakar sig! Och återigen kul att se att varumärken vågar ta ställning i större frågor med hjälp av förpackningar, precis som jag förutspådde :)